Nuk ka mundësi! E pabesueshme sa vjeç ka qënë Eli Fara kur lindi vajzën e saj, Marinën – AlpeGossip
Nuk ka mundësi! E pabesueshme sa vjeç ka qënë Eli Fara kur lindi vajzën e saj, Marinën

Nuk ka mundësi! E pabesueshme sa vjeç ka qënë Eli Fara kur lindi vajzën e saj, Marinën

Eli Fara këngëtarja e mirënjohur shqiptare na ka dhuruar shumë pozitivitet dhe dashuri me zërin dhe këngët e saj. Ajo jetën e saj private nuk e ka përmendur shumë, madje e ka mbajtur jashtë kamerave. Por vajza e saj Marina nuk ka si te ngelet në hije sepse ajo është një vajzë shumë e bukur dhe çdo foto që ajo hedh në rrjetet sociale bëhet lajm. Por sa vjeçe ka qenë Eli Fara kur ka lindur vajzen e saj sepse ato ngajne si motra. Eli aktualisht është 50 vjeçe ndërsa Marina 30 vjeçe. Këngëtarja ka qene shumë e vogël vetëm 18 vjece dhe ashtu si ajo ka thënë ne intervistë ka qene ende fëmije për vete.

Këngëtarja u shpreh se ka një marrëdhënie mjaft të ngushtë me vajzën dhe beson kjo lloj marrëdhënieje është si rezultat se ka qenë shumë e re kur lindi. ‘Kam qenë vetëm 18 vjeçe kur lindi Marina.

Nuk është mirë të bëhesh nënë në moshë kaq të re. Megjithatë me kalimin e viteve, i thua vetes se ke bërë mirë’, u shpreh këngëtarja.