“NUK TË LLOGARIS FARE”/ Debat i fortë mes Luizit dhe Teas – AlpeGossip
“NUK TË LLOGARIS FARE”/ Debat i fortë mes Luizit dhe Teas

“NUK TË LLOGARIS FARE”/ Debat i fortë mes Luizit dhe Teas

Luizi dhe Tea debatuan sërish për konfliktin mes tyre të hapur disa ditë më pare, lidhur me një koment që ky i fundit bëri për të.

Tea: Ore unë nuk dua të merrem fare.

Luizi: Nuk të llogarit njeri fare këtu. Nuk të konsideroj fare si konkurente.

Tea: Ti më ke ofenduar në mënyrën më të ulët të mundshme.

Luizi: Po nuk më pëlqen moj.

Tea: Boll më ofendove se do ulen 2 mijë euro të tjera. Nuk je qendra e universit, o zotëri. Nuk dua të flas më me ty.

Luizi: Duhet të veproj siç do ti? Okej, nuk të flas më, deri në ditën që do mbledhësh veten.

Tea: Unë po përpiqesha të flija dhe ti më përmend emrin me atë.