NXEHET SITUATA/ Olsi Bylyku preket gjatë lojës së kolegëve: Është ofendim! Jap dorëheqjen nesër në Klan! (VIDEO) – AlpeGossip
NXEHET SITUATA/ Olsi Bylyku preket gjatë lojës së kolegëve: Është ofendim! Jap dorëheqjen nesër në Klan! (VIDEO)

NXEHET SITUATA/ Olsi Bylyku preket gjatë lojës së kolegëve: Është ofendim! Jap dorëheqjen nesër në Klan! (VIDEO)

Olsi Bylyku ka rënë pjesë e një kamere të fshehtë përgatitur nga kolegët e tij të “Be Coffe”, Besi dhe Erjoni.

Ata ishin gati të tre të bënin reklamën e një pijeje alkoolike e në fund do të merrnin zarfat me para si shpërblim për punën e tyre.

Sapo i hapën Erjoni dhe Besarti mbetën tepër të kënaqur duke fituar nga 500 euro secili. Ndërkohë që Olsi Bylyku u mërzit, pasi në zarfin e tij pa vetëm 50 euro.

“Kjo reklamë nuk del. Nuk ka shanse. Është ofendim. Unë jap dorëheqjen nesër në Klan!” u shpreh ai i irrituar.

Pasi kolegët e lanë pak çaste të shfryhej, madje i ofruan edhe paratë e tyre që t’i ndanin përgjysmë, Olsi më në fund e kuptoi se kishte rënë pre e një loje.