PAVARËSISHT SA GABIME BËJNË/ Ja shenjat e horoskopit që urrejnë të ndëshkojnë fëmijët e tyre – AlpeGossip
PAVARËSISHT SA GABIME BËJNË/ Ja shenjat e horoskopit që urrejnë të ndëshkojnë fëmijët e tyre

PAVARËSISHT SA GABIME BËJNË/ Ja shenjat e horoskopit që urrejnë të ndëshkojnë fëmijët e tyre

1. Gaforrja

Prindërit Gaforre janë zakonisht të butë dhe të qetë në shtëpi. Ata rrallë vendosin ose zbatojnë ndonjë rregull dhe nuk vëzhgojnë çdo lëvizje të fëmijëve të tyre. Qëllimi i tyre është t’u japin të rinjve sasinë e duhur të lirisë dhe mbështetjes.

2. Luani

Kjo shenjë e zjarrit tenton të sillet më pak si prindër dhe më shumë si mik. Prindërit Luan përdorin herë pas here ryshfet, si dhurata, ushqime dhe lodra, për t’i bërë fëmijët e tyre të binden. Por ata e urrejnë zbatimin e çdo lloj dënimi për sjellje të pahijshme.

Horoskopi për ditën e sotme, 11 korrik 2023
3. Peshorja

Prindërit e Peshores janë të butë dhe shpesh shumë të dashur. Ata nuk vendosin shumë kufij për fëmijët e tyre. Këta prindër shpesh sillen më shumë si mentorë sesa prindër dhe vendosin kërkesa shumë minimale për fëmijët e tyre.

4. Bricjapi

Bricjapët urrejnë të kenë autoritet mbi fëmijët e tyre. Ata nuk disiplinojnë fëmijët e tyre sepse duan që të vegjlit e tyre të ndihen të lirë. Edhe pse ka rregulla të shtëpisë, ato nuk ndiqen apo zbatohen gjithmonë nga Bricjapët.