PËR GOCAT QË DUAN TË KUROHEN/ 6 manikyrë që ju duhen për këtë verë – AlpeGossip
PËR GOCAT QË DUAN TË KUROHEN/ 6 manikyrë që ju duhen për këtë verë

PËR GOCAT QË DUAN TË KUROHEN/ 6 manikyrë që ju duhen për këtë verë

Të hënat tona tani kanë një aromë të qartë vere. Numërimi mbrapsht për festat e fundvitit ka filluar dhe disponimi ynë është dukshëm i ngritur në të gjitha nivelet. Edhe në manikyrin tonë, tashmë deklarohemi gati për të guxuar diçka ndryshe, më verore se zakonisht.

Qoftë nëse themi “po” me nuanca më të ndezura, ose në një formë më të veçantë ose një dizajn më veror në thonjtë tanë, rezultati është një: Duhet të bëjmë gjëra që na bëjnë të ndihemi mirë me veten.

6 manikyr me dizajne perfekte verore