PËR TË SHPËTUAR NGA STRESI/ Bëni të njëjtin veprim për 10 minuta çdo ditë – AlpeGossip
PËR TË SHPËTUAR NGA STRESI/ Bëni të njëjtin veprim për 10 minuta çdo ditë

PËR TË SHPËTUAR NGA STRESI/ Bëni të njëjtin veprim për 10 minuta çdo ditë

Të menaxhosh rutinën, të merresh me të gjitha ato që ke në mendje nuk është diçka e lehtë, jo më kot të gjithë provojmë stresin dhe lodhjen fizike e mendore që shpesh na e vështirësojnë ditën. Për t’i dhënë zgjidhje këtij problemi ka një zgjidhje, e cila duhet aplikuar për 10 minuta çdo ditë dhe është më e thjesht sesa mendoni.

Sipas ‘Times of India’ ka disa hapa që duhen ndjekur:

Vër një batanije në tokë dhe ulu me fytyrë nga muri.

Mbështeti këmbët në mur dhe hap krahët.

Mos e lejo presionin të ushtrohet tek pjesa e belit dhe shpatullat.

Qetëso veten, mbështetu dhe qëndro në atë pozicion për 5-15 minuta çdo ditë, duke lejuar gjakun të qarkullojë më mirë.