Përveç Rozës, kush do të guxonte të bënte këtë tatuazh kaq të madh në një pjesë aq delikate të trupit? – AlpeGossip
Përveç Rozës, kush do të guxonte të bënte këtë tatuazh kaq të madh në një pjesë aq delikate të trupit?

Përveç Rozës, kush do të guxonte të bënte këtë tatuazh kaq të madh në një pjesë aq delikate të trupit?

Edhe një herë, Roza Lati na ka provuar se është një guximtare e vërtetë.

Tashmë të gjithë jemi në dijeni të dashurisë që ajo ka për tatuazhet dhe se sa shpesh ka “debate” me të ëmën, aktoren e madhe Rita Lati, lidhur me pikturat që bën në trup. Megjithatë, Roza i konsideron art dhe pjesë të pandashme të vetes dhe duke qenë kështu sigurohet që tatuazhet e saj të jenë të veçantë e të dhurojnë diçka nga vetja e saj.

Këtë herë ama, e ka tepruar me guxim. Roza ka vendosur të pikturojë një kal, (puna është ende në progress dhe nuk dihet se si do përfundojë deri në fund) në pjesën e kofshës, duke e bërë tatuazhin të madh në përmasa dhe të vështirë në realizim, sepse siç ka shkruar dhe ajo në Instagram, i ka dhembur pak krahasuar me tatuazhet e tjera.

Sërish në Instagrama jo i ka treguar ndjekësve se pikërisht ky tatuazh është personfikim i shpirtit të saj. Të shohim si do të dalë deri në fund!