PO KAP TË 50-TAT/ Për Jennifer Lopez mosha nuk shfaq pengesa (FOTO) – AlpeGossip
PO KAP TË 50-TAT/ Për Jennifer Lopez mosha nuk shfaq pengesa (FOTO)

PO KAP TË 50-TAT/ Për Jennifer Lopez mosha nuk shfaq pengesa (FOTO)

Edhe pse në moshën 49-vjeçare Jennifer Lopez është mjaft sensuale. Ajo provoi se mosha nuk shfaq asnjë pengesë për të. Jennifer Lopez mbajti një koncert të rrallë në Brooklyn, ku në fund të tij fansat që ishin të pranishëm u larguan mëse të kënaqur. Me energjinë e shfaqur në interpretimin e këngëve të saj, Jennifer tregon si nuk e ka aspak problem faktin se tashmë po i afrohet të 50-tave dhe është në një formë të mirë edhe fizikisht.