Po pyesni veten a janë Rob dhe Khloe Kardashian të afërt? Khloe tregon të vërtetën me… (FOTO) – AlpeGossip
Po pyesni veten a janë Rob dhe Khloe Kardashian të afërt? Khloe tregon të vërtetën me… (FOTO)

Po pyesni veten a janë Rob dhe Khloe Kardashian të afërt? Khloe tregon të vërtetën me… (FOTO)

Fëmijët e të njëjtit bark padyshim që duhen shumë mes tyre dhe kjo për faktin e thjesht se kanë një gjak dhe ndajnë kohën më të madhe të fëmijërisë së bashku.

Ashtu siç fansat e Keeping Up With the Kardashian e kanë ditur gjithmonë tani mund ta themi me plot gojë: Rob dhe Khloe Kardashian kanë një marrëdhënie fantastike dhe duhen shumë mes tyre si motër dhe vëlla që janë.

E ndihmoi pas ndarjen nga Black Chyna duke i ndejtur afër dhe duke i ofruar ngrohtësi shpirtërore, vepra këto që na bëjnë të kuptojmë se Khloe Kardashian e ka pikë të dobët vëllain e saj Rob.

Me një foto të postuar në Instagram, Khloe ka treguar arsyer e vërtet se pse ajo e do aq shumë vëllain e saj.

Dyshja shfaqen në fëmijërinë e tyre së bashku dhe pse kanë kaluar gjithë këto vite Khloe dhe Rob vazhdojnë ta kenë akoma atë dashurinë e pastër fëmijërore prej vëlla e motër mes tyre.

Sa të ëmbël këta Kardashianët! Ja që edhe për Vip-at kur bëhet fjalë për anëtarët e familjes dashuria arrin në shkallë qiellore.