“Qytetari digital” i shkruan Berishës: O Sale, Ervini ia paska ashtu Gridës: Berisha: Ke të drejtë… (FOTO) – AlpeGossip
“Qytetari digital” i shkruan Berishës: O Sale, Ervini ia paska ashtu Gridës: Berisha: Ke të drejtë… (FOTO)

“Qytetari digital” i shkruan Berishës: O Sale, Ervini ia paska ashtu Gridës: Berisha: Ke të drejtë… (FOTO)

Sali Berisha merr dhjetra mesazhe në ditë nga “qytetari digital”, të cilat pastaj përfundojnë në pothuajse gjithë mediat.

Te vetmet mesazhe që nuk janë publikuar, janë ato mes Ervin Salianjit dhe Grida Dumës.

Shumë komentues i kanë shkruajtur Berishës për këtë çështje, por ai ka qendruar stoik.

Dhe ndaj në rrjet vazhdon humori.