Realizohet ëndrra/ Egla Harxhi publikon FOTOT e Principatës, projekti bëhet realitet (FOTO) – AlpeGossip
Realizohet ëndrra/ Egla Harxhi publikon FOTOT e Principatës, projekti bëhet realitet (FOTO)

Realizohet ëndrra/ Egla Harxhi publikon FOTOT e Principatës, projekti bëhet realitet (FOTO)

Egla Harxhi dhe Alexandre de Basseville kanë bërë realitet projektin për të cilin shpesh kanë folur në media. Ata dëshironin të krijonin Principatën e Libofshës. Një projekt për të cilin kanë punuar shumë, siç kanë treguar edhe më parë. Tashmë duket se ka përfunduar realizimi, pasi Egla ka bërë publike logon, emrin dhe gjithçka tjetër.

Çifti synon që me anë të këtij projekti ta kthejë Libofshën në një vend turistik dhe dëshirojnë të promovojnë traditat dhe kulturën shqiptare. Në fotot e publikuara nga Egla jepen detajet e vendodhjes, relievit, etj. Ndërsa emri i saj është ‘Principata Alexandre’.