Shihni si e thërret e ëma në SHQIP para 13 milion personave Rita Ora-n (FOTO) – AlpeGossip
Shihni si e thërret e ëma në SHQIP para 13 milion personave Rita Ora-n (FOTO)

Shihni si e thërret e ëma në SHQIP para 13 milion personave Rita Ora-n (FOTO)

Vera Ora është një shembull për të gjithë ne. Një grua e fortë dhe shumë guximtare dhe kjo jo vetëm se luftoi dhe fitoi betejën kundër kancerit, por edhe se ka trashëguar këtë forcë edhe te vajzat e saj. Rita dhe Elena e tregojnë shpesh dashurinë e madhe që kanë për të ëmën dhe se edhe ato e ndjekin si shembull.
Mirëpo një tjetër “bravo” për mamin e vajzave është se ka dashur që ato mos e harrojnë asnjëherë gjuhën shqipe. Kështu ajo edhe i shkruan dhe e komplimenton para të gjithëve në gjuhën e saj duke i thënë: “Ylli”, apo edhe “Shpirt”, sic mund ta shihni edhe në foton më poshtë.