SHTATË INSTRUMENTE TË NDRYSHME/ Këngëtari i njohur sjell këngën 23 minutëshe – AlpeGossip
SHTATË INSTRUMENTE TË NDRYSHME/ Këngëtari i njohur sjell këngën 23 minutëshe

SHTATË INSTRUMENTE TË NDRYSHME/ Këngëtari i njohur sjell këngën 23 minutëshe

Dave Grohl ka njoftuar se do të sjellë këngën insrumentale Play. Anëtari i grupit  Foo Fighters do sjellë këngën solo të luajtur në shtatë instrumente të ndryshme.

Paly do të jetë 23 minuta dhe do të publikohet më 10 gusht. Ajo do të falë për sfidat dhe përkushtimi për të luajtur dhe zotëruar një instrument muzikor.

Kënga do të arrijë së bashku me një mini-dokumentar me dy pjesë.

Dave ka publikuar një foto duke luajtur ne kitarë, bas, bateri etj., së bashku me një mesazh frymëzues rreth sfidave të vetes për të luajtur instrumente muzikore në çdo moshë.

Ishte frymëzuar me sa duket nga mësimet e muzikës që ndoqën dy vajzat e tij Violet dhe Harper.

Ai shkroi: “Unë shoh këto dhoma të fëmijëve që shtyjnë veten ta kuptojnë këtë.

Si një burrë 49 vjeçar, ende po përpiqem ta kuptoj. Gjithmonë ndiqeni sfidën e ardhshme, duke u përpjekur për të gjetur një mënyrë për të përmirësuar atë që keni mësuar.”