Si t’ia shprehësh partnerit dashurinë edhe pa fjalë - AlpeGossip
Si t’ia shprehësh partnerit dashurinë edhe pa fjalë

Si t’ia shprehësh partnerit dashurinë edhe pa fjalë

Kur thoni “të dua”, është një mënyrë e përsosur që t’i tregoni dikujt se çfarë ndjenjash keni për të, mirëpo nganjëherë më shumë flasin veprat sesa fjalët.

Duke pasur parasysh që shumica e meshkujve nuk janë edhe aq të shkathët në shfaqjen e dashurisë me fjalë, ata më me dëshirë vendosin që ndjenjat e tyre t’i thonë me një gjest të bukur apo edhe me një dhuratë, prandaj edhe ju bëni po të njëjtën gjë.

Mund të zgjidhni një mënyrë më pak të zakonshme për të shprehur dashurinë tuaj:

*Thuaji partnerit “të dua”, të paktën një herë në ditë

*Butësisht përqafojeni shumë

*Kur shkoni në dush së bashku

* Servirini atij mëngjesin dhe kafen në shtrat

*Priteni me një veshje seksi apo uniformë në divan

*Pas një argumenti ju jeni e vetmja që dëshironi seks dhe mos mbani inat

 

*Befasojeni me një drekë të porositur në punë

*Dërgoni një SMS seksi

*Shkruajni atij që e doni në një copë letër dhe ngjiteni në sediljen

*Dhurojini atë që i pëlqen

 

*Ndonjëherë mbushni frigoriferin me birrën e tij të preferuar, pa i treguar

*Pranoni faktin se ju me të vërtetë e dëshironi atë, e lejoni të del me shokë

*Tregoni interes për trupin e tij

*Ftoje për piknik

 

*Planifikoni diçka më ndryshe

Bëhuni origjinale sa më shumë të jetë e mundur! Është e rëndësishme që ta bëni me dashuri dhe kënaqësi.

Meshkujt i pëlqejnë gjërat, të cilat e rrisin adrenalinën.