SOLIDARITETI/ Anna Oxa përcjell një mesazh të rëndësishëm për të gjithë shqiptarët – AlpeGossip
SOLIDARITETI/ Anna Oxa përcjell një mesazh të rëndësishëm për të gjithë shqiptarët

SOLIDARITETI/ Anna Oxa përcjell një mesazh të rëndësishëm për të gjithë shqiptarët

Këngëtarja e famshme me origjinë shqiptare, Ilirana Hoxha, e njohur ndërkombëtarisht si Anna Oxa, ka performuar në skenën e festivalit të këngës “Kënga Magjike 2019”.

Ajo pati një mesazh të fuqishëm për shqiptarët, ku theksoi se të gjithë duhet të ndihmojnë të prekurit nga tërmeti.

Duhet të mësojmë të jetojmë me forcë të mbinatyrshme, që ndonjëherë na lëvizin dhe ndjenjat tona, ndaj duhet të kemi mundësinë për të ndërtuar. 

Unë jetoj në Zvicër dhe kam fatin që të shoh ato male të mrekullueshme dhe të kuptoj se si qeniet njerëzore mund të ndahen nga vetvetja. 

Ju ftoj që të futemi përmes çdo platforme të artit, duke dhuruar një kënge natyrale”, tha Anna Oxa në skenën e festivalit “Kënga Magjike 2019”.