Suada Sherifi dhe vajza së bashku edhe në qendra estetike, kjo VIDEO do ju bëjë të qeshni me lot – AlpeGossip
Suada Sherifi dhe vajza së bashku edhe në qendra estetike, kjo VIDEO do ju bëjë të qeshni me lot

Suada Sherifi dhe vajza së bashku edhe në qendra estetike, kjo VIDEO do ju bëjë të qeshni me lot

Suada Sherifi ka treguar gjithmonë se sa e rëndësishme është që vajza e saj të rritet me vlera. Ish-Missi i është përkushtuar totalisht përkujdesit të së voglës Deizi dhe duket se nënë e bijë janë shumë të lidhura bashkë. Madje tani që e vogla e saj është rritur, Suada dhe Deizi duket se janë bërë shoqe të mira me njëra-tjetrin.

Mami Suada e ka mësuar vajzën që në këtë moshë të fillojë të kujdeset për fytyrën dhe mbi të gjithë për veten. Në ‘Instagram’-in e saj Suada ka publikuar një video shumë të ëmbël, në të cilën Deizi duket se po e shijon shumë trajtimin e fytyrës. Madje e vogla ndjek me përpikmëri të gjitha instruksionet e mamit përgjatë trajtimit, duke qenë se ajo ka më shumë eksperiencë në trajtimin e fytyrës. Me siguri Deizi kur të rritet do të dijë se çdo të thotë të ndihesh një femër e vërtetë!