TAKIMI MES MEVLANIT DHE MELISËS NXIT DEBAT NË STUDIO/ Sindi: Njeri fake se ai nuk ka, për mua nuk ka vlerë – AlpeGossip
TAKIMI MES MEVLANIT DHE MELISËS NXIT DEBAT NË STUDIO/ Sindi: Njeri fake se ai nuk ka, për mua nuk ka vlerë

TAKIMI MES MEVLANIT DHE MELISËS NXIT DEBAT NË STUDIO/ Sindi: Njeri fake se ai nuk ka, për mua nuk ka vlerë

Takimi mes Mevlanit dhe Melisës ka nxitur debat në studio. Në takim ai i tha Melisës që ishte më shumë tek ajo se sa tek Sindi, kurse në studio u shpreh se kishte pëlqim edhe për Sindin. Sindi reagoi duke i thënë Mevlanit se është personi më fallco në studio.

Sindi: Mevlani ka thënë më parë që Ana është njeri fake, por më njeri fake se Mevlani nuk ka këtu. Për mua ai nuk ka vlerë.

Mevlani: Pse do të rri unë pas teje?

Sindi: Ti e ke dashur puthjen nga unë.

Mevlani: Ti ke pasur respektin tim që nuk e meritoje.

Mevlani: Vjen në studio nuk thua as mirëmbrëma as mirëdita.

Sindi: Sa herë të kam thënë që të komplimentoja për bluzën.

Mevlani: Ti s’ke kulturë që s’më flet mua.