TË FORTË, DINAMIKË, FISNIKË/ 10 karakteristikat kryesore të shenjës më bujare të horoskopit – AlpeGossip
TË FORTË, DINAMIKË, FISNIKË/ 10 karakteristikat kryesore të shenjës më bujare të horoskopit

TË FORTË, DINAMIKË, FISNIKË/ 10 karakteristikat kryesore të shenjës më bujare të horoskopit

Të fortë, dinamikë, fisnikë… këto janë vetëm disa nga 10 karakteristikat kryesore të shenjës më bujare të zodiakut: Luanit.

Bujaria

Është shenja më bujare dhe më e disponueshme. Gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar miqtë dhe të huajt, për të mbrojtur më të dobëtit, për të inkurajuar këdo që shfaq frikë dhe vetëbesim të ulët. Nuk ka asgjë që nuk do ta bënte për ata që do dhe njerëzimi i tij i thellë e shoqëron në rrugët që kalon çdo ditë.

Sinqeriteti

Ju pëlqen apo jo, të lindurit nën shenjën e Luanit gjithmonë do t’ju thonë atë që mendojnë, me koston e dukjes të pakëndshëm ose të bombardimit të ndjeshmërisë suaj. Ata gjithmonë do të shprehin gjithçka që dëgjojnë dhe mendojnë me qartësi dhe ndershmëri të madhe.

Të pajisur një shqisë të gjashtë, mjaft të shkëlqyer

Jini të kujdesshëm, kujdesuni që të mos talleni me një Luan, sepse shqisa e tij e gjashtë e lejon atë të dallojë njerëzit e sinqertë dhe hipokritë.

Vullneti i madh

Të lindurit nën shenjën e Luanit janë të palëkundur, të pajisur me vullnet të madh. Kjo i bën ata të përmbushin pothuajse të gjitha objektivat që i vendosin vetvetes dhe nuk është çudi që ata të arrijnë majat më të larta të suksesit.

Guximtar

Gjithmonë gati për të rrezikuar, për të guxuar, për të pranuar sfidat që jeta paraqet në rrugën e tyre. Kuraja shfaqet në çdo situatë, në çdo aspekt: pune, personale, sentimentale.

Besnikëria

Pavarësisht se është një shenjë që do të adhurohet dhe të qëndroj në qendër të vëmendjes, në dashuri shfaqet ndër më besniket. Besnikëria shkon krah për krah me besimin, dy karakteristika mbizotëruese në Luanit. Fitimi i besimit të tij nuk është i thjeshtë, por sapo të merret, ai bëhet një partner ose mik besnik dhe i qëndrueshëm.

Ata janë mbrojtës

Siç është përmendur tashmë, ata që kanë lindur nën shenjën e Luanit janë tepër mbrojtës për ata që duan, por nuk hezitojnë të mbrojnë më të dobëtit. Ata nuk i tolerojnë padrejtësitë dhe aktet e forcës në dëm të personave naivë dhe të pambrojtur të cilët, nga kjo shenjë, gjithmonë do të gjejnë dhembshuri dhe respekt.

Spontaniteti

Të vetëdijshëm për vlerën dhe aftësitë e tyre, ata nuk pretendojnë të jenë më të mirë apo të ndryshëm nga ajo që ata janë. Kjo lejon që njerëzit e lindur nën shenjën e Luanit të jenë natyrshëm spontanë në qëndrimet e tyre.

Të shoqërueshëm

Ata duan të takohen me shoqërinë e njëri-tjetrit, për të takuar njerëz të rinj dhe stimulues. Në një grup e kanë të lehtë të udhëheqin për shkak të karizmës së tyre të madhe, por edhe për ndjenjën e drejtësisë që kurrë nuk i braktis. Ata janë të mirëpritur dhe të respektuar.

Vitaliteti

Është vështirë të shihni një Luan të pikëlluar ose të dëshpëruar. Ai reagon ndaj problemeve dhe vështirësive të jetës me forcë dhe pozitivitet të madh. Dështimet nuk e mërzisin, por e nxisin që të përmirësohet. Entuziazmi, optimizmi dhe këmbëngulja janë buka e tij e përditshme.