TË GJITHA APO VETËM NJË/ Xhemi Shehu në dilemë: Gota ka por s’ka… (FOTO – AlpeGossip
TË GJITHA APO VETËM NJË/ Xhemi Shehu në dilemë: Gota ka por s’ka… (FOTO

TË GJITHA APO VETËM NJË/ Xhemi Shehu në dilemë: Gota ka por s’ka… (FOTO

Vëmë re se një natë më parë bukuroshja Xhemi ka qenë e paksa e zënë, para disa gotave me pije, shoqëruar me dilemëm e konsumimit të tyre, pa e tepruar.

“Gota ka po nuk s’ka profesionistë” ka shkruar Xhemi në foton e saj ku si gjithmonë shfaqet e qeshur.

 

Bukuroshja ka zgjedhur një shprehje “in” kohët e fundit, me autor kryeministrin e vendit, por e përdorur nga të gjithë. Dhe për hir të vërtetës zë vend shpesh në përditshmërinë tonën në raste të ndryshme.