Të gjithë KUNDËR Meghan Markle, e quajnë HIPOKRITE dhe kjo për arsyen se… – AlpeGossip
Të gjithë KUNDËR Meghan Markle, e quajnë HIPOKRITE dhe kjo për arsyen se…

Të gjithë KUNDËR Meghan Markle, e quajnë HIPOKRITE dhe kjo për arsyen se…

Pas martesës me Princ Harry-n, Meghan Markle i është dashur të ndryshojë shumë gjëra në jetën e saj. Ndryshimet kanë filluar tek veshja, stili i saj por tashmë ka ndryshuar edhe theksin. E folura e saj nuk është njëlloj si më parë.

Meghan shfaqet në një video duke folur me një theks britanik, gjë e cla ka acaruar shumë njerëzit.

Ata janë shprehur të zhgënjyer, mendojnë se Meghan shtiret dhe u duket hipokrite. Pra ndryshimi i theksit nuk ka qenë zgjedhja e duhur. Mjaftoi vetëm një gjë kaq e vogël për ti kthyer njerëzit kundër Dukeshës më të re në Pallatin Mbretëror në Britani.