TË GJITHË PAS VITEVE 90 DHE 70/ 14 modelet e flokët dhe "Make up-et" më të mira në çmimet Grammy (FOTO) - AlpeGossip
TË GJITHË PAS VITEVE 90 DHE 70/ 14 modelet e flokët  dhe “Make up-et” më të mira në çmimet Grammy (FOTO)

TË GJITHË PAS VITEVE 90 DHE 70/ 14 modelet e flokët dhe “Make up-et” më të mira në çmimet Grammy (FOTO)

“Grammy Awards” mbrëmjen e djeshme  nuk na zhgënjeu në departamentin e bukurisë.

Nga make up trëndafili “monokrom” i viteve  ’90 deri tek frymëzimi iflokëve tët viteve ’70   dhe natyrisht, Cardi B duke qenë kryeqyteti “E Extra”.

Shihni kush e ka kryesuar listën tonë për flokët dhe make up më të mirë në ceremonin “Grammy”

a kryesuar listën tonë për flokët dhe përbërjen më të mirë, përpara.

 

a