TË PA MENDUARA MIRË/ 6 veprimet e meshkujve që e bëjnë një femër të çmendet – AlpeGossip
TË PA MENDUARA MIRË/ 6 veprimet e meshkujve që e bëjnë një femër të çmendet

TË PA MENDUARA MIRË/ 6 veprimet e meshkujve që e bëjnë një femër të çmendet

Sipas ‘Cosmopolitan’, marrëdhënia midis një çifti shpesh herë komplikohet dhe kjo si pasojë e veprimeve të pa menduara mirë të njërit apo tjetrit.

Më poshtë ne ju sjellim se kush janë veprimet që një mashkull bën, të cilat e çmendin një femër dhe sjellin paqëndrueshmëri në një lidhje:

1-Ju takoheni, ai fillon të ndjejë diçka, dëshiron ta kaloj kohën me ju dhe më pas krejt papritur çdo gjë ndryshon dhe tashmë ju jeni “të ngjiturat”. Kjo do ta bënte çdo femër të mendonte se problemi qëndron tek ajo, por në të vërtetë nuk ka asgjë që nuk shkon me ju. Thjesht ai nuk është gati dhe nëse ai nuk është gati, nuk ka rëndësi sa perfekte jeni ju.

2-Ai vetëm shkruan. Nëse ju meshkuj vazhdoni te komunikoni me vajzën që pëlqeni vetëm nëpërmjet mesazheve së shpejti ato do të shpërthejnë. Do te ishte mirë që dhe ta merrnit në telefon atë. Kjo do e lumturonte sepse tregon që ju interesoheni për atë.

3-Ai vonohet shumë për të kthyer përgjigje. Një nga gjërat që femrat e urrejnë është kur meshkujt vonojnë të kthejnë përgjigje. Kjo do t’i bënin të mendonin se ata janë duke folur me ndonjë femër tjetër ose sepse po humbasin interesin. Jo gjithmonë ndodh kështu por përsëri kjo do t’i bënte ato të ndiheshin keq. Kështu që nëse nuk doni ta humbni atë kthejeni atë mesazh në kohë, nuk ju kushton gjë.

4-Ti shkruash atyre një roman të gjatë dhe të vjen vetëm një ‘OK’. Nuk ka gjest më nervozues për femrat se sa kur ato përpiqen të shprehin ndjenjat apo mërzitjet e tyre ndaj partnerit dhe ata kthejnë vetëm një ‘OK’. Dërgojeni këtë mesazh dhe së shpejti do plasi lufta.

5-Je vajza më e ëmbël, e bukur, perfekte, por nuk jam gati. Kur një mashkull flet me ju, ju pëlqen shumë por nuk bën asnjë hap më tepër drejt jush atëherë ka një problem. Ai thjesht nuk është i sigurt se çfarë kërkon. Ata nuk duan të kenë diçka serioze me ju, por as nuk duan t’ju largojnë.

6-Ai vazhdon të kthehet tek ju edhe pse jeni ndarë. Pas një ndarjeje femrat shërohen dhe harrojnë por meshkujt jo. Në momentin kur ju jeni të qeta aty ai shfaqet dhe çdo gjë ju trazohet sërish.