TË VOGLA DHE TË GUXIMSHME/ 24 çantat më “cool” dhe çdo femër duhet të ketë të paktën një – AlpeGossip
TË VOGLA DHE TË GUXIMSHME/ 24 çantat më “cool” dhe çdo femër duhet të ketë të paktën një

TË VOGLA DHE TË GUXIMSHME/ 24 çantat më “cool” dhe çdo femër duhet të ketë të paktën një

Në javën e modës vëmendjen nuk e  morën vetëm veshjet por edhe një aksesor shumë i rëndësishëm për garderobëne  një femre.

Viti 2019 solli një risi tek çantat duke i bërë femrat të guxojnë me zgjedhjet e tyre. Stilistët e njohur hoqën dorë nga çantat minimaliste duke prezantuar në tendecat e reja çanta të vogla në forma simetrike dhe të ndërthurura me materilae të forta dhe metal,rrejta,dru, per;a.

Shihni 24 çantat të cilat janë super “cool” për muajt e  ardhshëm dhe të guximshme.