Tradhëton apo e tradhëtojnë? Sara Kapo: Të dashurit e kanë bërë dhe pastaj më qanin poshtë pallatit… – AlpeGossip
Tradhëton apo e tradhëtojnë? Sara Kapo: Të dashurit e kanë bërë dhe pastaj më qanin poshtë pallatit…

Tradhëton apo e tradhëtojnë? Sara Kapo: Të dashurit e kanë bërë dhe pastaj më qanin poshtë pallatit…

Sara nuk ka preferuar që marrëdhëniet e saj ti bëjë publike, por gjithmonë ka qenë e hapur kur është folur për to.

Ajo është pyetur nga gazetarja nëse është tradhëtuar apo tradhëton dhe ka rrëfyer se i kanë ndodhur të dyja, por kur ka tradhëtuar është ndjerë keq, gjë e cila e ka detyruar të shkojë t’ja thotë partnerit të saj.

“Kam tradhëtuar dhe jam ndjerë shumë keq madje kam shkuar i kam thënë më fal, e di që nuk është e lehtë të falësh një tradhëti por që herën e parë që e kam bërë nuk e kam bërë më se e kam më të rëndësishme të kem ndërgjejgjien time të pastër sesa një qejf të momentit”.

Më tej ajo ka treguar edhe që është tradhëtuar e ironizon faktin si luten djemtë pasi gabojnë.

“Më kanë tradhëtuar, nuk është e bukur por kthehen më pas. Më fal më fal vijnë të qajnë poshtë pallatit e kështu gjërash”.- ka thënë Sara plot humor.