U THA SE ANXHELINA DHE BEATRIX U ZUNË PËR NJË MASHKULL? Reagon për herë të parë Albërije Hadërgjonaj: Vajzat e duan…(FOTO) – AlpeGossip
U THA SE ANXHELINA DHE BEATRIX U ZUNË PËR NJË MASHKULL? Reagon për herë të parë Albërije Hadërgjonaj: Vajzat e duan…(FOTO)

U THA SE ANXHELINA DHE BEATRIX U ZUNË PËR NJË MASHKULL? Reagon për herë të parë Albërije Hadërgjonaj: Vajzat e duan…(FOTO)

Pak ditë më parë, pati zëra se në “sherrim” midis kushërirave Beatrix – Anxhelina ishte përfshirë edhe Albërije Hadërgjonaj, nëna e Anxhelinës dhe tezja e Beatrixit. Në një botë ku Instagram-i (s)tregon gjithçka, fakti që Albërija dhe Beatrix nuk e ndiqnin më njëra-tjetrën, ngriti dyshime. Megjithatë, sipas Albërijes gjërat janë siç kanë qenë.

E kontaktuar nga Prive, ajo i ka mohuar thashethemet duke theksuar se vajzat duhen shumë.

Atëherë, pse nuk e ndjekin më njëra-tjetrën?: “Këtë gjë e dinë vetëm ato