Ushtrimet që ngrenë lart vithet dhe i zmadhojnë me një ose dy masa – AlpeGossip
Ushtrimet që ngrenë lart vithet dhe i zmadhojnë me një ose dy masa

Ushtrimet që ngrenë lart vithet dhe i zmadhojnë me një ose dy masa

Vithe të rrubullakosura dhe të mëdha si të Kim Kardashian është ëndrra e çdo femre. Por si ja kanë arritur të kenë disa femra vithe të mirëformuara edhe pse nuk është në gjenetikën e tyre familjare?

Përgjigjia është vetëm një: aktiviteti fizik bën të mundur tonifikimin e muskujve në këtë zonë të trupit duke bërë që brenda një kohe të shkurtër ju të keni vithet që keni dëshiruar gjithmonë! Ushtrimet e mëposhtme tregojnë si ta arrini këtë gjë! Mjafton pak vullnet dhe dy pesha nga një kilogramë secila. Këto janë ushtrime të thjeshta që mund t’i realizoni edhe në shtëpi pa ndihmën e ndonjë makinerie palestre.