VAJZAT E KËTYRE SHENJAVE NUK HARROHEN LEHTË/ Ja përse ish-at e tyre i kujtojnë akoma me mall – AlpeGossip
VAJZAT E KËTYRE SHENJAVE NUK HARROHEN LEHTË/ Ja përse ish-at e tyre i kujtojnë akoma me mall

VAJZAT E KËTYRE SHENJAVE NUK HARROHEN LEHTË/ Ja përse ish-at e tyre i kujtojnë akoma me mall

Çdokush ka një person që ka lënë shenjë në jetën e tij, qoftë pozitivisht, qoftë negativisht. Fakti është se do i kujtojmë gjithnjë këta persona edhe pas shumë vitesh, sepse na kanë mësuar diçka. Këto janë gratë e zodiakut që lënë gjithnjë shenjë tek burrat me të cilët kanë patur një lidhje dashurie:

Luani: Janë vajza dhe gra krijuese, bujare, të dashura dhe miqësore dhe të gjitha këto karakteristika e bëjnë të jetë një partnere ideale, të cilat lënë një shenjë. Janë të lindura në dramë, por dinë si ta drejtojnë lidhjen pa e komplikuar dhe do jenë pa dyshim të paharrueshme, sepse zakonisht kanë një sens të lindur humori që të gjithë do donin  ta kishin pranë.

Akrepi: Gratë dhe vajzat Akrep janë shumë të sinqerta dhe do thonë gjithçka që mendojnë, në mënyrë shumë të hapur, pa nënkuptime, sepse dinë si të shprehen në mënyrën më të mirë, pa lënduar askënd. Atyre u pëlqen të vënë në dukje detajet, t’i jepen tërësisht partnerit dhe, siç mund ta imagjinosh, janë të paharrueshme.

Shigjetari: Vajzat dhe gratë Shigjetar duan t’i shijojnë gjërat e thjeshta në jetë. Çdo gjë në rrugëtimin e tyre ka rëndësi dhe ajo bëhet kështu sinonim i aventurës. Shigjetaret kanë një ndër personalitetet më të këndshme të zodiakut: kanë shpirtin e një fëmije, diçka shumë e bukur dhe e pastër, ndaj është e pamundur të harrosh një Shigjetar.