VETËM, LARG BANORËVE TË TJERË/ Kiara dhe Luizi kalojnë momente intime në dhomën e bebit – AlpeGossip
VETËM, LARG BANORËVE TË TJERË/ Kiara dhe Luizi kalojnë momente intime në dhomën e bebit

VETËM, LARG BANORËVE TË TJERË/ Kiara dhe Luizi kalojnë momente intime në dhomën e bebit

Kiara dhe Luizi janë dy banorët më të komentuar në shtëpinë e “Big Brother VIP.

Ditën e sotme, ata të dy duhet të përmbushnin së bashku provën e jab=vës dhe të kujdeseshin për bebin, në një dhomë të veçuar nga banorët e tjerë. Kjo gjë duket se i ka ndihmuar ata të sqarojnë shumë gjëra, por edhe të kalojnë pak kohë vetëm. Të dy ata janë parë hsumë të afërt me njëri tjetrin, madje duke kaluar dhe momente intime, teksa bënin prova për puthjen e tyre të parë. Edhe pse puthja nuk erdhi, duket se gjerat mes dyshes po shkojnë shumë mirë.

Vetëm, larg banorëve të tjerë/ Kiara dhe Luizi kalojnëVetëm, larg banorëve të tjerë/ Kiara dhe Luizi kalojnëVetëm, larg banorëve të tjerë/ Kiara dhe Luizi kalojnëVetëm, larg banorëve të tjerë/ Kiara dhe Luizi kalojnë