VINTAGE DHE PERLA/ 9 trendet e xhinsit që do ti shikojmë kudo nëpër rrugë këtë vit (FOTO) – AlpeGossip
VINTAGE DHE PERLA/ 9 trendet e xhinsit që do ti shikojmë kudo nëpër rrugë këtë vit (FOTO)

VINTAGE DHE PERLA/ 9 trendet e xhinsit që do ti shikojmë kudo nëpër rrugë këtë vit (FOTO)

Ndërsa vazhdojmë të pëlqejmë pantallonat e ngushta dhe streçet klasike është gjithmonë argëtuese të guxosh kur flitet për xhinset.

Stili i rrugës na ka mësuar se mund të guxojmë nga kaubojset, te ato të zbukuruara me perla apo fruda.

Ndërkohë, xhaketa xhinse mbetet sërish në trend.

1.Xhinset “vintage”

 

2.Xhaketat xhinse me shpatulla jashtë

 

3.Xhinset e zbukuruara me perla

 

4.Xhinset e kuqe

 

5.Pantallonat xhinse me fruda

 

6.Xhaketa xhinse me pelush

 

7.Fundet e kthyera të xhinseve

 

8.Fruda me thekë

 

9.Xhinset kaubojs deri te kyçi