”ZËRI YT MË EKSITON”/ Isli Islami i përgjigjet ndjekësit/es: Më fal që të kam futur… (FOTO) – AlpeGossip
”ZËRI YT MË EKSITON”/ Isli Islami i përgjigjet ndjekësit/es: Më fal që të kam futur… (FOTO)

”ZËRI YT MË EKSITON”/ Isli Islami i përgjigjet ndjekësit/es: Më fal që të kam futur… (FOTO)

Në lojën që Isli po bën në instagramin e tij, një tjetër pyetje tepër interesante i ka ardhur.

Në fakt nuk është tamam pyetje, siç e kërkonte loja.

Një ndjekës/e i ka thënë Islit që ai është shumë i mirë dhe ka një zë tërheqës që e eksiton.

Isli i ka kthyer një përgjigje tepër të bukur duke i thënë: Faleminderit shumë, dhe më fal që të kam futur kështu sikletesh. /AlpeGossip.al