10 gjërat që eksitojnë tej mase meshkujt – AlpeGossip
10 gjërat që eksitojnë tej mase meshkujt

10 gjërat që eksitojnë tej mase meshkujt

Përveç aspektit seksual, ekzistojnë edhe disa gjëra që mund të eksitojnë meshkujt.

KËNGA QË PREFERON

Nuk është me rëndësi cila është, nëse e dini këtë fshehtësi atëherë jeni në avantazh.

AROMA E PARFUMIT TUAJ

Sigurohuni që sapo të ndjejë aromën e parfumit tuaj, t’i paraqiten mendime erotike.

IMAZHI I TIJ LAKURIQ NË PASQYRË

Shikimi në trupin tonë lakuriq është eksitues, veçanërisht nëse keni mendim pozitiv për të.

FUSTAN I KUQ

Ngjyra e kuqe nuk është pa shkas ngjyra e dashurisë, madje edhe studimet kanë treguar se ngjyra e kuqe nxit eksitim…

GUDULISJA NË SHTRAT

Gudulisja bie në kategorinë fetish të shumë njerëzve dhe shumë shpejtë mund të ju disponojë dhe relaksojë.

GËRVISHJA E SHPINËS SË TIJ

Edhe kjo bie në grupin fetish, madje ka edhe emërimin e vet – akarofilia.

MBULESA TË PASTRA

Një studim britanik zbuloi se si femrat dhe meshkujt eksitohen plus nga mbulesat e pastra të shtratit.

FRIKA

Të kuptohemi, frika në vete nuk shkakton eksitim, mirëpo eksitimi fiziologjik dhe frika kanë shumë elemente të përbashkëta, ju duhet shumë pak që eksitimi të zëvendësojë frikën.

VESHJA E KËMISHËS SË TIJ

Për arsye të panjohura, partnerit tuaj i pëlqen kur në trup keni vetëm këmishën e tij.

LOZJA ME NDONJË INSTRUMENT MUZIKOR

Muzikantet janë seksi dhe interpretimi me cilindo instrument për një moment do të zgjojë interesimin e tij për ju.