“BËN SI I BIRI I NËNËS”/ Donaldi përplaset ashpër me Ilirin: Je në finale se nuk isha unë në televotim – AlpeGossip
“BËN SI I BIRI I NËNËS”/ Donaldi përplaset ashpër me Ilirin: Je në finale se nuk isha unë në televotim

“BËN SI I BIRI I NËNËS”/ Donaldi përplaset ashpër me Ilirin: Je në finale se nuk isha unë në televotim

Debatet mes Ilirit dhe Donaldit nuk kishin si të mungonin edhe në prime-in e sotëm.

Donaldi: Iliri është një njeri që e vlerësoj, me përlen të flas për të. Është një njeri që dryshe thotë e dryshe bën. Ndihem si buf se kam qenë ai njeriu që kam dash ta bëj një muhabet më shumë me të.

Donaldi: A do më lësh të flas o vëlla? Shikoj një Ilir i cili më flet aty në tavolinë se cfarë mendimesh kam unë, flas për marrëdhëniet e mia dhe ccohet Iliri dhe shkon te dhoma e rrëfimit e thotë ky është i pazëvendësueshëm. Ti vëlla i dashur, është afruar fundi, je në finale dhe ti po kënaqësh sepse në atë televotim nuk isha unë. Nuk më duket normale që nga një situatë të flasësh në Prime. Uë s’jam budalla. Për punën e epiteteve nuk më vjen mirë që ai i përdor. Fyerje do presësh kur ti fyen e vendos epitete. Ti je i miri nënës, je i pafajshëm.

Iliri: Ne kemi bindje shumë të ndryshme për gjërat