“COZMAN MË JEPTE LEKËT PËR TË BLERË TË BRENDSHMET E TUNËS”/ Befason stilisti – AlpeGossip
“COZMAN MË JEPTE LEKËT PËR TË BLERË TË BRENDSHMET E TUNËS”/ Befason stilisti

“COZMAN MË JEPTE LEKËT PËR TË BLERË TË BRENDSHMET E TUNËS”/ Befason stilisti

Niko Komani është përfolur shumë si stilisti i Tunës.

Ai ka veshur tërësisht këngëtaren, madje i zgjidhte të brendshmet. I ftuar në emisionin ‘Late Night Show’, tha se shpeshherë lekët i merrte nga ish i dashuri i këngëtares për blerjet që bënte.

Niko Komani: “Po edhe brekët ia çoja unë Tunës. Tuna më la një hapësirë që askush momentalisht nuk ma ka lënë. Më tha më merr dhe bëj çfarë të duash, thjesht më shkëlqe. Dhe kur të thotë një njeri këtë normalisht që edhe brekët të bezdisen kur i zgjedh vetë. Nëse nuk je tek brekët që unë dua nuk mund të punojmë bashkë.

Kastro Zizo: Po kush do ia shihte brekët? Vetëm ai që e kishte

Niko Komani: Po pra se ai mi jepte lekët që ti merrja brekë të bukura.

Kastro Zizo: Kush ishte i dashuri i Tunës?

Niko Komani: Ishte Cozman

Kastro Zizo: Ai ti jepte lekët?

Niko Komani: Mi jepte lekët? Se ngjan pak keq se ata punonin bashkë. Rastisja i merrja dhe nga Tuna, por tek Cozman isha që lal më duhen lekët me blerë gjërat.