DITËLINDJET E 2 KORRIKUT/ Kush feston sot? Nga Margot Robbie deri tek biznesmeni… (FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 2 KORRIKUT/ Kush feston sot? Nga Margot Robbie deri tek biznesmeni… (FOTO)

DITËLINDJET E 2 KORRIKUT/ Kush feston sot? Nga Margot Robbie deri tek biznesmeni… (FOTO)

Data shënon w korrik dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre.

Njerëzit e lindur më 2 korrik janë të vendosur, shpenzues dhe të ndjeshëm. Ata janë shenja e katërt e zodiakut, Gafore. Gaforet sundohen nga hëna, është një shenjë e ujit, kështu që individët nën ndikimin e zodiakut të katërt posedojnë një personalitet shumë emocional. Ata janë të kujdesshëm, bamirës dhe spontan. Shenjat e ujit gjithashtu janë fleksiblel. Ata mund të përshtaten kur duhet, por preferojnë të bëjnë ndryshime sipas kushteve të tyre. Ashtu siç nënkupton termi uji, ato mund të jenë shumë qetësues. Këta individë janë jashtëzakonisht krijues dhe për shkak të aftësisë së tyre të jashtëzakonshme arrijnë lartësi të mëdha në karrierën e tyre. Ata janë gjithmonë përkrahës ndaj anëtarëve të familjes dhe miqve të tyre.

Margot Robbie, 27 (Aktore)

Alex Morgan, 28 (Futbolliste amerikane)

Ashley Tisdale, 32 (Aktore)

Dave Thomas, 69 (Biznesmen)

Erin Burnett, 41 (Spikere lajmesh)

Larry David, 70 (Komedian)

Lindsay Lohan, 31 (Aktore)

Peter Kay (Aktor, Komedian)

Ron Goldman, 25 (Shkrimtar)

Jerry Hall, 61 (Modele, aktore)

AlpeNews.al