DITËLINDJET E 6 TETORIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktorja…(FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 6 TETORIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktorja…(FOTO)

DITËLINDJET E 6 TETORIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktorja…(FOTO)

Data shënon 6 tetor dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Tiparet tipike të personalitetit të individëve të lindur më 6 tetor ndikohen nga trupi qiellor Venus. Jo vetëm që planeti sundon grupin zodiakal në të cilin këta individë bien, por gjithashtu rregullon datën aktuale. Kështu, ndikimi i dyfishtë i planetit intensifikon tiparet karakteristike të mirësisë, harmonisë, besnikërisë dhe sjelljes së këndshme në 6 tetor të lindur. Këta njerëz janë të bekuar me një bashkëpunim të gëzueshëm, bindje dhe mirësjellje. Ata kanë aftësinë për të planifikuar mirë dhe janë futuristic nga natyra. Megjithatë, si të gjithë, këta njerëz kanë pjesën e tyre të dobësive. Individët e 6 tetorit ndonjëherë mund të tregojnë sjellje vetë-përthithëse temperamentale dhe atipike, por kjo është kryesisht në situata të padrejta.

Elisabeth Judson Shue ( Aktore)

Ioan Gruffudd (Aktor)

Yoo Ah-in (Aktor)

Jacqueline Obradors (Aktore)

Sergio Calderon (Këngëtar)

Sunny Nijar (Model)

Kasper Dolberg (Futbollist)

Ricardo Domingos Barbosa Pereira (Futbollist)

Jeremy Merton Sisto (Aktor)

Carole Lombard (Aktore)