“DO MA PAGUASH KËTË”/ Çfarë ndodhi mes Luizit dhe Ermionës: Kërcënime kot… – AlpeGossip
“DO MA PAGUASH KËTË”/ Çfarë ndodhi mes Luizit dhe Ermionës: Kërcënime kot…

“DO MA PAGUASH KËTË”/ Çfarë ndodhi mes Luizit dhe Ermionës: Kërcënime kot…

Vëllai i Madh dha një sfidë për banorët, të cilët duhet të ndaheshin në dy grupe.  Dy konkurentët e preferuar për këtë javë, Luizi dhe Olta ishin liderët e grupeve dhe ata duhet të zgjidhnin nga një banor për grupin e tyre.