DONI TA NJIHNI? Einxhel dhe Dagz sapo na prezantuan anëtarin më të ri të familjes – AlpeGossip
DONI TA NJIHNI? Einxhel dhe Dagz sapo na prezantuan anëtarin më të ri të familjes

DONI TA NJIHNI? Einxhel dhe Dagz sapo na prezantuan anëtarin më të ri të familjes

Einxhel Shkira dhe Dagz po shijojnë prej ditësh pushimet. Vetëm së fundmi moderatorja ka publikuar disa foto pranë partnerit, duke prezantuar anëtarin më të ri të familjes së tyre.

Einxhel dhe Dagz prezantojnë anëtarin më të ri të

Ajo shihet me një delfin pellushi në krah, të cilit i kanë vendosur emrin Delfi.

Einxhel dhe Dagz prezantojnë anëtarin më të ri të

“Delfi-anëtari i ri i familjes”, ka shkruar Einxhel.

Einxhel dhe Dagz prezantojnë anëtarin më të ri të

Einxhel dhe Dagz prezantojnë anëtarin më të ri të