Dua Lipa dhe babai i saj organizojnë festival në Kosovë – AlpeGossip
Dua Lipa dhe babai i saj organizojnë festival në Kosovë

Dua Lipa dhe babai i saj organizojnë festival në Kosovë

Babi i Dua Lipës gjtihëmonë ka ëndërruar që të organizojë një festival muzikor në Kosovë, për ta vendosur shtetin e tij në hartën kulturore.

Dhe me anë të punës së madhe e këmbënguljes, Dukagjin Lipa e bëri atë ëndërr realiztet.

Në muajin gusht do të organizohet në datat 10-12 gusht Sunnyhill Festival në Prishtinë.

Dua Lipa do të këndojë për bashkëatdhetarët e saj dhe ky do të jetë koncerti i saj i parë në Kosovë.

 

So proud of my dad @dukagjinlipa who had an idea and a dream and is doing exactly what he said he would. Id like to think I got some of my persistence and hunger from both my parents who have showed me that hard work will always shine through. He had an idea to create a festival in Prishtina, Kosova with lots of international and home acts to really help put Kosova on the map culturally. We have been so lucky to have all our friends join us for one of the most fun and musically diverse line-ups in the region. Sunny Hill festival is coming this summer to Germia Park and 25% of all ticket proceedings are going to the Sunny Hill Foundation to aid the youth of Kosova in creative arts. I’m so excited to head down a few days prior to the festival to do some work with the charity and visit my hometown! Tickets are available via sunnyhillfestival.com !! SEE YOU THERE! 💥💥💥💥

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on