E garantuar: Me këto mesazhe nuk do t’jua lënë kurrë ‘seen’! – AlpeGossip
E garantuar: Me këto mesazhe nuk do t’jua lënë kurrë ‘seen’!

E garantuar: Me këto mesazhe nuk do t’jua lënë kurrë ‘seen’!

Sa herë jua kanë lënë “seen” (pa përgjigje)? Po sikur t’ju themi se ka një mënyrë të sigurt që ju garanton se personi të cilit i keni vënë syrin do t’ju kthejë mesazh?

Një analizë e kohëve të fundit na ofron disa njohuri se si të fillojmë një bisedë dhe të shmangim ‘seen’ e tmerrshëm dhe acarues.

Studiuesit analizuan 60.000 mesazhe të përdoruesve dhe analizuan përmbajtjen e tyre për të kuptuar se cilat fjalë e bëjnë mesazhin e parë tërheqës.

Prandaj, fjalë dhe shprehje si “e bukur”, “je e bukur”, “bukuri” rrisnin me 20% mundësinë që biseda të vazhdonte. “E mrekullueshme” 6.7%, “e lezetshme” 7.4%.

Pra, vajza dhe djem, se e shoqëroni tekstin me një kompliment të lezetshëm nuk bëni keq!