E URRENI DONALD TRUMP? Tani mund të lani tualetin me fytyrën e tij (FOTO) – AlpeGossip
E URRENI DONALD TRUMP? Tani mund të lani tualetin me fytyrën e tij (FOTO)

E URRENI DONALD TRUMP? Tani mund të lani tualetin me fytyrën e tij (FOTO)

Një produkt që shpreh ‘urrejtjen’ ndaj Presidentit të Amerikës ka dalë tashmë në shitje. Një kompani në Zelandën e Re ka krijuar furçën e tualetit me fytyrën e Donald Trump.

Slogani në etiketën e këtij produkti shkruani: “Bëni tualetin tuaj të pastër sërish”. Qëllimi i krijimit të kësaj furçe është bërë për të shprehur pakënaqësitë dhe kundërshtimin e ideve të Donald Trump.

Shumë persona kanë bërë kërkesë për të marrë këtë furçë tualeti, kostoja e së cilës arrin në 24.49 dollarë.