Edhe Endri me Stefin ZIHEN. I madhi i kërkon llogari të voglit: Ç’të gjeti që… (FOTO) – AlpeGossip
Edhe Endri me Stefin ZIHEN. I madhi i kërkon llogari të voglit: Ç’të gjeti që… (FOTO)

Edhe Endri me Stefin ZIHEN. I madhi i kërkon llogari të voglit: Ç’të gjeti që… (FOTO)

Endri dhe Stefi janë të pandarë. Bashkë në punë, në biznes, në pushime dhe sa mirë. Po fakti që qëndrojnë gjithmonë bashkë nuk do të thotë që nuk zihen, nuk debatojnë apo nuk e bëjnë ndonjë tërheqje vërejtjeje. Ja një rast konkret sapo e pamë. Si rrallëherë Endri, më i vogli ka reklamuar punën e tyre. Dha lajmërimin për një koncert që kanë.
Stefit iu bë zemra mal dhe ia la një koment: “Uaaaa…! Ç`të gjeti që bëre njëherë reklamë për punën! Vetëm foto dhe video qejfi poston… flm”.

Epo është i madhi dhe një fjalë më shumë do ta thotë ai.