ËSHTË ISH MIS SHQIPËRIA/ Shikoni sa e kanë ndryshuar operacionet plastike Suada Sherifin (FOTO) – AlpeGossip
ËSHTË ISH MIS SHQIPËRIA/ Shikoni sa e kanë ndryshuar operacionet plastike Suada Sherifin (FOTO)

ËSHTË ISH MIS SHQIPËRIA/ Shikoni sa e kanë ndryshuar operacionet plastike Suada Sherifin (FOTO)

Suada Sherifi, bukuroshja e cila njëkohësisht është dhe ish Miss Shqipëria, ndonëse nuk shfaqet shumë në ekran ajo vazhdon të jetë një nga personazhet më të dashura të Shqiptarëve.

Pavarësisht se dhe më parë Suada ka qenë bukuroshe, përsëri mund të themi se me kalimin e kohës ka ndryshuar dhe jo prej viteve por prej operacioneve plastike. Nëse shikojmë foto të mëparshme të bukuroshes mud të kuptojmë se ajo ka ndërhyrë. Suada duket se ka zmadhuar buzët, ka bërë një hollim të hundës dhe ka fryrë mollëzat.

Sigurisht, Ish Miss-i e ka pranuar që ka bërë operacione dhe që madje nuk është penduar. /AlpeGossip.al