“EUROVISION 2021″/ Ja si shqiptarët jashtë vendit mund të votojnë Anxhela Peristerin (FOTO) – AlpeGossip
“EUROVISION 2021″/ Ja si shqiptarët jashtë vendit mund të votojnë Anxhela Peristerin (FOTO)

“EUROVISION 2021″/ Ja si shqiptarët jashtë vendit mund të votojnë Anxhela Peristerin (FOTO)

Të gjithë shqiptarët që jetojnë në një prej vendeve që janë pjesëmarrëse në Eurovision, mund të votojnë për Shqipërinë këtë mbrëmje të natës finale. Televotimi do të jetë i hapur në fund të 26 performancave të mbrëmjes. Pavarësisht se mund të jetoni në një vend që gjithsesi nuk është kualifikuar në natën finale të Eurovision 2021, ju sërish mund të votoni.

Të gjithë shqiptarët mund të japin mbështetjen e tyre që Anxhela Peristeri me këngën e saj “Karma” të renditen sa më mirë në klasifikimin e këtij edicioni të 65-të. Kodi i Shqipërisë në garën e ditës së sotme është “2”, renditje edhe e radhës që Anxhela Peristeri do të ngjitet në skenën e Roterdamit në “Ahoy Arena”. Vendet pjesëmarrës ku ka më shumë shqiptarë, Greqi, Itali, Zvicër, Greqi, Maqedoni e Veriut, Mbretëri të Bashkua, dhe jo vetëm tradicionalisht kanë votuar që Shqipëria të renditet sa më mirë në finale.

Më poshtë mund të gjeni numrat përkatës të të gjitha shteteve që janë pjesëmarrëse në Eurovision për të votuar Anxhela Peristerin.