“FAMILJA IME MË BËN TË LUMTUR”/ Fjalët emocionuese që Kate u tha fëmijëve dhe veshja…(FOTO) – AlpeGossip
“FAMILJA IME MË BËN TË LUMTUR”/ Fjalët emocionuese që Kate u tha fëmijëve dhe veshja…(FOTO)

“FAMILJA IME MË BËN TË LUMTUR”/ Fjalët emocionuese që Kate u tha fëmijëve dhe veshja…(FOTO)

Dukesha e Kembrixhit u bashkua me një lojë të “tregoni dhe fol딑me fëmijët e shkollave fillore sot  duke sjellë një fotografi të familjes së saj si objekt që “e bën atë të lumtur”.

Dukesha ishte në shkollën veriore të Londrës, në rolin e saj si mbrojtës  E organizatës bamirësie “Place2Be” që ofron mbështetje në shkollë dhe trajnime të ekspertëve për të përmirësuar mirëqenien emocionale të nxënësve, familjeve, mësuesve dhe stafit shkollor.

Ulur në  një tavolinë me fëmijët , Kate hapi portofolin  e saj  dhe u tha atyre: “Kam diçka. Nuk është shumë e madhe. A dëshiron ta shohësh?”

Kate më pas i  prezantoi me pjestarët e familjes:

“Kjo është një fotografi e familjes sime. Këta janë fëmijët e mi dhe ky është burri im. Dhe familja ime më bën të ndihem i lumtur. Dhe ne pëlqejmë të luajmë së bashku dhe të kalojmë shumë kohë së bashku si familje.”

Por ajo që ra në sy ishte veshja super e shtrenjt e dukeshës e cila rrallë herë komentohet për veshjet në dalje publike. Fustani i saj kushtonte £2,100 dhe çizmet £295.

Epo kësaj here edhe Kate i ka lejuar vetës disa shpenzime.