Fenomeni i veçantë i hënës, Sonila Meço e shijon me të bijën përkrah – AlpeGossip
Fenomeni i veçantë i hënës, Sonila Meço e shijon me të bijën përkrah

Fenomeni i veçantë i hënës, Sonila Meço e shijon me të bijën përkrah

Mbrëmjen e sotme është duke ndodhur fenomeni më i gjatë i shekullit të 21 me kohëzgjatje rreth 2 orë. Hëna e kuqe ka ngjallur kureshtje tek të gjithë njerëzit pa dallim moshe. Shumë kanë zgjedhur ta shohin ketë fenomen të veçantë krahas të dashurve të tyre duke e shijuar dhe u përqafuar me njëri-tjetrin.
Këtë ndodhi nuk e ka kaluar pa e parë edhe gazetarja e dashur për publikun, Sonila Meço, e cila po e sheh me të bijën, Amaris. Si një nënë mjaft e përkushtuar Sonila nuk mund të mos ja shpjegonte të bijës këtë fenomen. Amaris me dëshirën e një fëmije e ka shijuar në maksimum ndodhinë e shekullit.