GJITHÇKA TRANSPARENTE/ Kiara Ferragni shfaqet pa reçipeta në ngjarjen më të rëndësishme kulturore të Italisë – AlpeGossip
GJITHÇKA TRANSPARENTE/ Kiara Ferragni shfaqet pa reçipeta në ngjarjen më të rëndësishme kulturore të Italisë

GJITHÇKA TRANSPARENTE/ Kiara Ferragni shfaqet pa reçipeta në ngjarjen më të rëndësishme kulturore të Italisë

Shpesh herë, kemi parë se si moderatoret shqiptare e ekzagjerojnë me (zh)veshjen e tyre në ekran, duke u ekspozuar më shumë se ç’duhet.

Dhe më të drejtë, ka pas edhe kritika ndaj tyre.

Por në Itali, Chiara Ferragni, një personazh që vajzat e Tiranës e admirojnë dhe e kopjojnë, ka kaluar në një tjetër nivel.

Ajo është shfaqur pa reçipeta në ngjarjen më të rëndësishme kulturore të Italisë, festivalin e famshëm të Sanremos.

Tani nuk është çudi që një ditë këto pamje t’i shohim edhe në Shqipëri, pasi në shumicë televizionet tona kopjojnë ato italiane.