HEDH "KUNJA" PËR SHAWN MENDES/ Kënga e re e Justin Bieber për Hailey Baldwin... (VIDEO) - AlpeGossip
HEDH “KUNJA” PËR SHAWN MENDES/ Kënga e re e Justin Bieber për Hailey Baldwin… (VIDEO)

HEDH “KUNJA” PËR SHAWN MENDES/ Kënga e re e Justin Bieber për Hailey Baldwin… (VIDEO)

Një këngë e re nga Justin Bieber erdhi dje në bashkëpunim me DJ Khlaed e titulluar “No Brainer”. Kjo është kënga e parë e Justin pas fejesës së tij me modelen Hailey Baldwin.

Mediat e huaja shkruajnë se kjo këngë është totalisht për Hailey, pasi kjo e fundit ka qenë inspirim për Justin për të krijuar dhe për të realizuar këtë këngë.
Por gjithashtu mendohet se kjo këngë i referohet edhe Shawn Mendes, ish të dashurit të fejuarës së tij, Hailey.
Kënga fillon duke i kënduar si fillim Hailey dhe se ajo është midis dy zgjedhjeve.

“You stick out of the crowd, baby, it’s a no-brainer/ It ain’t that hard to choose,” which is totally cute. Then he goes “Him or me, be for real, baby, it’s a no-brainer.” You might be thinking, “Wait, what’s the big deal here?” Well, I’m here to break it down.”

Justin i këndon Hailey duke i thënë që nuk është e vështirë për të zgjedhur mua apo atë (ku këtu e ka fjalën për Shawn Mendes), pasi unë jam këtu.
Vlen të theksojmë se përpara se Hailey të dilte me Justin, ajo konfirmoi lidhjen në Met Gala me Shawn Mendes ku u shfaqën shumë të lumtur bashkë, por mesa duket modelja e ka lënë atë për Justin.

Ndër të tjera thuhet se modelja e adhuron këtë kënë dhe e dëgjon pa pushim.