HIQNI DORË NGA KLASIKET/ 15 veshjet e plazhit të verës që po çmendin Instagram-in – AlpeGossip
HIQNI DORË NGA KLASIKET/ 15 veshjet e plazhit të verës që po çmendin Instagram-in

HIQNI DORË NGA KLASIKET/ 15 veshjet e plazhit të verës që po çmendin Instagram-in

Ne e duam një bikini “qëlluar strategjikisht”  por  ne kërkojm atë që ka më shumë stilin e plazhit se sa të zgjedhim një copë të përsosur.

Është koha të jesh i guximshëm prndaj hiq dorë nga  rrobat klasike të plazhit  dhe  eksperimento me trende të papritura.

Shihni 14 “brand-et” të cilat do të jenë trend i 2019 dhe do ti shohim gjatë gjithë sezonit veror.