HOROSKOPI DHE VIPAT/ Hueya El Saided, “Peshku” i sinqertë që transmeton vetëm ëmbëlsi! – AlpeGossip
HOROSKOPI DHE VIPAT/ Hueya El Saided, “Peshku” i sinqertë që transmeton vetëm ëmbëlsi!

HOROSKOPI DHE VIPAT/ Hueya El Saided, “Peshku” i sinqertë që transmeton vetëm ëmbëlsi!

Hueyda El Saied është një nga figurat më të famshme të showbizit shqiptar mjaft e preferuar nga publiku për sinqeritetin që e karakterizon.

Në horoskop ajo i përket shenjës “Peshqit” e ju njohim me karakteristikat e saj.

Për peshqit thuhet se janë mjaft shprehës dhe artistikë e kjo nuk mund ti përshtatet askujt tjetër më mirë se Hueydës. Atë e kemi parë si këngëtare, aktore e blerinë.

Nga jashtë, të gjithë të famshmit e kësaj shenjë ashtu si dhe Hueyda, rrezatojnë një lloj butësie, sinqeriteti e pozitiviteti. Jo pa arsye ajo preferohet mjaft nga publiku, krahas edhe talenteve të shumta që e bëjnë një person mjaft të kompletuar.

Së fundmi, ajo që duhet theksuar është se publiku tek kjo shenjë, e padyshim tek Hueyda sheh:Vlera!

/AlpeNews.al