I VUNË NË PIKËPYETJE SEKSUALITETIN/ Juli largohet nga Për’puthen: Më përdorën – AlpeGossip
I VUNË NË PIKËPYETJE SEKSUALITETIN/ Juli largohet nga Për’puthen: Më përdorën

I VUNË NË PIKËPYETJE SEKSUALITETIN/ Juli largohet nga Për’puthen: Më përdorën

Julian Çela, 19 vjeçari nga Lushnja ishte pjesë e këtij sezoni të Për’puthen. Vetë ai ka konfirmuar në rrjetin social Instagram se u largua nga emisioni.

Kjo erdhi si rrjedhojë e natës së Për’puthen Prime, ku u dha një pjesë e takimit në të cilën Mikela e pyet se si është ndjerë ai për paragjykimet ndaj seksualitetit.

Kjo ka bërë që një moment Juli të tentojë të heqë mikrofonin dhe të linte studion, por nga ana tjetër është ndaluar nga djemtë, ndërkohë vajzat janë shpërthyer në britma mes tyre.

Debati:

Juli: Po të isha prekur e kisha lënë emisionin nga bullizmi që më është bërë. Është pyetje idiote që nuk duhet bërë fare përderisa unë jam këtu.

Bora: Pse e ke kaq të vështirë të flasësh për seksualitetin?

Tola: Mos je bi?

Juli: Jam këtu për të njohur gocat. Po ta mohoj një gjë të tillë. Nuk jetoj për mendimet e njerëzve. Je shumë e cekët se gjykon akoma pamjen. Pse duhet të diskutosh se nuk je e interesuar për të më njohur.

Tola: Më thuaj një veprim që ke bërë ndaj ne vajzave që ta na afrohesh si mashkull?

Mikela: Ke bërë ndonjë veprim burrëror ndaj meje, se të ftova edhe në takim. Kur shoh Bashkimin dridhet diçka, ndaj teje nuk ka asgjë. E kisha në takim dhe nuk më dha asnjë ndjesi.  

Tola: Ajo hidhet sepse ti mund ta lësh atë karrige dhe mund të vijë dikush tjetër që mund ta njohim.

Ritvana: Edhe ti mund të mos zgjodh asnjë gjë femërore te një djalë, pse se liron karrigen ça do të thotë kjo?

Ai gjithashtu tregoi se u ndje i shfrytëzuar nga programi.